## **Paper Presentation Urgent Track 3**

Time		Presenter	Institute	Topic	Duration
12:00- 12:20 PM	Session 1	Sanya Taneja, Jaspreet Kaur,, Preeti Goel, Neeraj Kapoor	Pearl Academy	I am a Man, and I can be Sexually Harassed- Gender Inequality Faced By Men in The Workplace	20 Minutes
12:20- 12:40 pm	Session 2	Mallika D Samant	SOFT	Unfolding the Woven Blessings of "Ghongadi" for Holistic resurgence through Fashion.	20 Minutes
12:40 pm- 1:00pm	Session 3	Silvia Pérez Bou and María Valerio Galán	ISEM Fashion Business School. School of Architecture	Filling the gap between Sustainable Fashion and Circular Architecture: The Retail Store	20 Minutes
1:00- 1:20 PM	Session 4	Mukthy S Dr . Puneet Sood	NIFT	Model of Ethical Consumerism: A study on Handloom Reusable Menstrual Pads Adoption	20 Minutes
1:20- 1:40 PM	Video 3	Nicolette Ow Keng Ngee, Michael Charles Daniel Rezandi, Clarice Ng, Stefanus Andri Ilyas Liesan, Valina Sinka, Andrian Firmansyah	LASALLE College of the Arts Singapore	Alternative Futures: Reclaiming and Speculating Eastern Javanese Craft	20 Minutes
1:40pm- 2:10pm	Q n A session	A	30 Minutes		