Paper Presentation Urgent Track 2

TIME		Presenter	Institute	Topic	Duration
12:00- 12:20 PM	Session 1	Anjali P.S and Patsy Perry	MICA and Manchester Fashion Institute	Online Thrifting: Understanding The Resale Fashion Experience Of Indian Millennials	20 minutes
12:20- 12:40 PM	Session 2	Ritu Malhotra Ms. Noor Malhotra,	NIFT University of Toronto.	Am I a sensitive consumer? Personality traits that drive luxury and sustainable consumption'.	20 minutes
12:40- 1:00 PM	Session 3	OU Na	University of Paris	A Global Perspective from China: Sustainable Fashion	20 minutes
1:00-1:20 PM	Video 2	Ankur Chhabra	Pearl Academy	Darts: Evolution from basic fundamental of garment making to trend in Fashion	20 minutes
1:20-1:40 PM	Session 4	Ishita Sinha Kruti Dholakia	NIFT, Gandhi nagar	What We Want": An outcome of algae based sustainable design exploration for Indian youth	20 minutes
1:20-1:50 PM	Q n A session	All The Authors And Moderator			30 MINUTES