Paper Presentation Urgent Track 1

Time		Presenter	Institute	Торіс	Duration
12:00- 12:20 PM	Session 1	Nupur Chopra & Dr. Divya Satyan	NIFT, Gandhi Nagar	Mapping the Extent of Circularity in Indian Fashion & Textiles industry using ReSolve framework	20 Minutes
12:20- 12:40 PM	Session 2	Rachna Imam	IIAD	Re-considering Sustainability in Craft	20 Minutes
12:40- 1:00 PM	Session 3	Kunal Singha Pintu Pandit	NIFT, Patna	Development of Covid-19 Facemask Using Natural Human Hair Melanin and Vitamin D Against SARS- CoV-2 Infection	20 Minutes
1:00-1:20 PM	Session 4	Aryapriya Ganguly Megha Chauhan	IIAD	Workshops and Hackathons: Transformative pedagogic formats to embed Sustainable Development within existing Fashion Business, Economics and Management curricula	20 Minutes
1:20pm- 1:40Pm	Video 1	Daphne Mohajer va Pesaran and Jake Nakashima- Edwards.	RMIT	Against Durability — A wardrobe made of paper	20 Minutes
1:40pm- 2:10pm	Q n A session	All The Authors And Moderator			30 Minutes