Paper Presentation Incumbent Track 3

Time		Presenter	Institute	Торіс	Duration
12:00-12:20 PM	Session 1	Patrick S. Ford & Dr. Nina Yiu	York College, UK.	Weaving Experience Into Memory': A cross disciplinary project investigating the intersection of Art and Design.	20 Minutes
12:20-12:40 PM	Session 2	Tong Liu Dr.Carolina Quintero Rodriguez	RMIT	How craftsmanship, material, country-of- origin and brand reputation influence luxury fashion consumption	20 Minutes
12:40-1:00 PM	Session 3	Maureen Selina Laverty	Norwegian University of Science and Technology (NTNU)	Capturing multi- sensory experiences of everyday clothing: a methodological review	20 Minutes
1:00-1:20 PM	Video 3	Hazel Lim-Schlegel and Ginette Chittick.	LASALLE College of the Arts Singapore	Sewing Discord	20 Minutes
1:20-1:40 PM	Video 4	Georgia.mccorkill	RMIT	Ideational Stocktake: Poetic processes for material repurposing	20 Minutes
1:40-2:10 PM	Q n A session	All The Authors And Moderator			30 Minutes