Paper Presentation Incumbent Track 2

TIME		Presenter	Institute	Tonic	Duration
12:00-12:20 PM	Session 1	Pauline Van Dongen Yosser Dekker Zinci De Brouwer	Eindhoven University of Technology Bureau Ruimtekoers Studio Palha	Topic Title: Everything starts with a knot: Tying together indigenous crafts and solar design to foster women empowerment.	20 Minutes
12:20-12:40 PM	Session 2	Shalini Gupta Alison Welsh Jackie H Morris	Pearl Academy MMU	Handmade textiles in the time of COVID: Communicating the value of women's crafts.	20 Minutes
12:40-1:00 PM	Session 3	Prasanna and Gauri Katju	pearl academy	Paradigm Shift in Learning Fashion Design - A Case Study	20 Minutes
1:00-1:20 PM	Session 4	Buddy Penfold	DE MONTFORT UNIVERSITY	Re-imagining Fashion and Textiles Education: A UK Higher Education perspective of the opportunities and challenges for the discipline and students	20 Minutes
1:20-1:40 PM	Video 2	Krissi Riewe Stevenson	Kent State University	Title: Crafting Clothes: A Post- Pandemic Apparel Design Process	20 Minutes
1:40-2:10 PM	Q n A session	All The Authors And Moderator			30 Minutes