Time		Presenter	Institute	Торіс	Duration
12:00-12:20 PM	Session 1	Kate Sala	RMIT	A Shared Narrative; Transforming Sustainable Fashion Education	20 Minutes
12:20-12:40 PM	Session 2	Henry Navarro Delgado	Ryerson University	Social Practice Fashion: Towards a Decolonizing Framework for Fashion Studies and Practices	20 Minutes
12:40-1:00 PM	Session 3	Ritika Skand Vohra	RMIT, Australia	Liberating flows in a craft-making practice using sensory constraints and tactile experiences.	20 Minutes
1:00-1:20 PM	Session 4	Hazel Lim-Schlegel and Ginette Chittick.	LASALLE College of the Arts Singapore	Aesthetics of Care: Situating Domestic Craft in Contemporary Art Practices	20 Minutes
1:20-1:40 PM	Session 5	Ilse Terpstra – Kamstra	Saxion UAS	Transformation and Innovation in Dutch Universities of Applied Sciences in Times of Change	20 Minutes
		T			
1:40pm- 2:10pm	Q n A session	ALL THE AUTHORS AND MODERATOR			30 Minutes