Paper Presentation Emergent Track 1

TIME	SESSION	Presenter	Institute	Торіс	Duration
12:00- 12:20 pm	Session 1	Professor Jose Teunissen, Gabrielle Miller, Daria Casciani, Chiara Colombi	London College of Fashion	Recalibrating Fashion Education In Light Of Emerging Fashion Tech	20 Minutes
12:20- 12:40 pm	Session 2	Barbara Shepherd	Manchester Fashion Institute	Rekit -Upcycling redundant Manchester City football shirts to reduce paediatric distress and anxiety in hospital.	20 Minutes
12:40 pm- 1:00pm	Session 3	Tarryn Handcock, Jenny Underwood, Rebecca Van Amber, Emma Yench, Verity Prideaux, Sonya Kraan	RMIT University	Reflecting on Place and Materials: Interdisciplinarity Practices for Fashion	20 Minutes
1:00pm- 1:20pm	Session 4	Fiona Hackney	Manchester Fashion Institute	Resolution: S4S Designing a Sensibility for Sustainable Clothing	20 Minutes
1:20pm- 1:40pm	Session 5	Sumit Mandal, Lynn M. Boorady, Nur-Us-Shafa Mazumder, and Karla Knoepf	Okhlahoma State Univeristy	Homemade Textile-based Masks during COVID-19 Pandemic – An Innovative Solutions to Meet Needs of the Residences in an US	20 Minutes
1:40pm- 2:00pm	Q n A session	All The Authors And	20 Minutes		